AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.01 // 4.1.2021

HJK:lle merkittävä yhteistyösopimus - "Tärkeä osa huippujalkapalloilijan arkea"

HJK:lle merkittävä yhteistyösopimus - "Tärkeä osa huippujalkapalloilijan arkea"

Kuva: Juha Tamminen

HJK ja Mehiläinen rakentavat kestävää perustaa lasten ja nuorten urheilulle. Myös Klubin edustusjoukkueet luottavat jatkossa Urheilu Mehiläisen huippuasiantuntijoihin.

Yhteistyön tavoitteena on myös vankistaa huippu-urheilijoiden olosuhteita edistyneellä urheilulääketieteen osaamisella. Urheilu Mehiläisen tähtäimessä on taata HJK:n pelaajille mahdollisimman paljon terveitä treenipäiviä sekä nopea ja laadukas tapaturmien ja vammojen hoito. Urheilu Mehiläinen tarjoaa kattavan ja laajan lääketieteellisen osaamaisen joukkueen tueksi.

– Lääkäripalvelut ovat niin tärkeä osa huippujalkapalloilijan arkea, että alan parhaiden ammattilaisten saaminen mukaan osaksi joukkueiden tukitiimiä on meille paras mahdollinen asia. Koemme, että tässä yhteistyössä yhdistävät voimansa oman alansa huiput ja odotamme innolla tulevaa yhteistyötä, kertoo HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti helsinkiläisten verkkosivuilla.

Edustusjoukkueiden lääkäreinä toimivat liikuntalääketieteen erikoislääkäri Klaus Köhler sekä ortopedian ja traumatologian erikoislääkärit Tuomas Brinck ja Mikko Kirjavainen. Urheilijoiden tukena toimii lisäksi laaja joukko Mehiläisen muita asiantuntijoita, koko toimipisteverkosto sekä OmaMehiläisen Digiklinikka.

– Urheilu Mehiläisen asiantuntijoihin ja osaamiseen luottavat jalkapalloilijat ja seurat ympäri maailman. Olemme Tuomaksen ja Klausin kanssa tuttuja HJK:lle yhteensä 30 vuoden historialla, joten tunnemme joukkueen toimintatavat ja tarpeet. Lääketieteellisen tiimimme työssä painottuu panostaminen vammojen ehkäisyyn ja tehokkaaseen ja oikea aikaiseen vammojen hoitoon, toteaa puolestaan Urheilu Mehiläisen ylilääkärinä työskentelevä Mikko Kirjavainen.

vko.03 // 18.1.2021
vko.02 // 16.1.2021
Lisää uutisia