AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.00 // 1.1.2021

HIFK sopimukseen Aldayr Hernándezin kanssa - "Odotamme hänen kuuluvan sarjan kärkitoppareihin"

HIFK sopimukseen Aldayr Hernándezin kanssa - "Odotamme hänen kuuluvan sarjan kärkitoppareihin"

Aldayr Hernández pelasi vahvan kauden 2020 TPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK on solminut kauden 2021 kattavan pelaajasopimuksen keskuspuolustaja Aldayr Hernándezin kanssa.

Kolumbiasta kotoisin oleva 25-vuotias Hernández siirtyy HIFK:hon Turun Palloseurasta, jossa hän pelasi kaudet 2019 Ykkösessä ja 2020 Veikkausliigassa.

Ennen Suomeen saapumistaan Hernández on edustanut Bogotá FC:n joukkuetta kotimaassaan, Rocha FC:tä Uruguayn toiseksi korkeimmalla sarjatasolla sekä kaudella 2018-2019 Bekaa SC:tä Libanonin pääsarjassa. Viime kaudella Veikkausliigassa kaksi maalia iskenyt toppari on esiintynyt myös Kolumbian juniorimaajoukkueissa.

– Veikkausliigatasolla jatkaminen on minulle tärkeä askel uralla. Olen innoissani HIFK:n paidassa pelaamisesta ja haluan pelata hyvän kauden Helsingissä. Joukkueen kanssa tavoitteena on tietysti saavuttaa mahdollisimman korkea sarjasijoitus kauden päätteeksi. Olen työteliäs pelaaja ja tulen antamaan kaikkeni jokaisessa ottelussa ensi kaudella. Lupaan kantaa HIFK:n paitaa ylpeydellä, Hernández sanoo.

Hernándezin vahvat otteet viime kaudella eivät jääneet huomaamatta.

– Aldayrilla on takanaan vahva debyyttikausi Veikkausliigassa ja hän on määrätietoisesti menossa eteenpäin urallaan. Hyvän ja varman puolustuspelinsä lisäksi hän tuo meille uutta osaamista hyökkäyspään erikoistilanteisiin.

- Etsimme tulevan kauden joukkueeseen ennen kaikkea oikean työmoraalin ja asenteen omaavia pelaajia, ja Aldayr sopii tähän profiiliin mainiosti. Odotamme hänen kuuluvan sarjan kärkitoppareihin ensi kaudella, toteaa HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Lisää uutisia