AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.00 // 1.1.2021

FC Lahden Viitikko uskoo parempaan ensi kauteen – ”Tämä kausi kasvatti nälkää”

FC Lahden Viitikko uskoo parempaan ensi kauteen – ”Tämä kausi kasvatti nälkää”

Mikko Viitikko uskoo FC Lahden taistelevan ensi kaudella mitaleista. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti sijoittui menneellä kaudella Veikkausliigassa kuudenneksi. Lahtelaisten toppari Mikko Viitikko uskoo joukkueen parantavan entisestään ensi kaudella.

FC Lahti huilasi kauden jälkeen marraskuun lopun ja palasi pariksi viikoksi harjoitusten pariin joulukuussa. Harjoituksissa oli runsaasti testipelaajia sekä nuorempia lupauksia.

- Olin vanhemmasta päästä, mikä oli aika outo asia. Harjoituksissa oli energinen meininki ja sai samalla pidettyä vähän kuntoa yllä loman jälkeen, 25-vuotias Viitikko kertoo.

FC Lahti oli ennen kautta monelle kysymysmerkki, mutta päävalmentaja Ilir Zeneli sai joukkueen hyvään iskuun ja lahtelaiset sijoittuivat sarjassa kuudenneksi. Ensi kaudelta Viitikko odottaa vielä enemmän.

- Toivottavasti maailman tilanne ei huonone ja päästäisiin aloittamaan kausi normaalisti sekä saataisiin yleisöä katsomoon. Tämä kausi oli hyvä, mutta ensi kaudesta odotan vielä parempaa. Nyt tiedämme tarkkaan mitä Ilir haluaa ja pystymme toteuttamaan sitä paremmin. Siihen vielä pari täsmähankintaa mukaan.

- Tämä kausi kasvatti nälkää ja näen, että meillä on potentiaalia taistella ensi kaudella mitalisijoista. Toivottavasti ensi kaudella pystymme taas parantamaan, miettii Viitikko.

Lisää uutisia