AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.51 // 26.12.2020

SJK yrittää saada pidettyä kultakimpaleensa – ”Sopimus on lähellä, mutta kaukana”

SJK yrittää saada pidettyä kultakimpaleensa – ”Sopimus on lähellä, mutta kaukana”

SJK haluaa pitää Emmanuel Ledesman. (Kuva: Juha Tamminen)

Kesken viime kauden SJK:n joukkueeseen liittynyt Emmanuel Ledesma on edelleen ilman sopimusta. SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaaran mukaan seura yrittää tehdä kaikkensa saadakseen hyökkääjän jatkamaan Seinäjoella, mutta tilanne ei ole niin mustavalkoinen.

Ledesma tuli kesällä vahvistamaan SJK:ta ja osoitti heti olevansa pelimies. SJK:lla on halu pitää argentiinalainen riveissään ja neuvotteluja on käyty.

- Olemme neuvotelleet hyvässä hengessä. Sopimus voi olla lähellä tai sitten ei. Hänen perheensä on Argentiinassa ja hänelle varmasti ideaalitilanne olisi löytää sieltä seura. Sen voin sanoa, että jos hän Suomessa pelaa, niin se on SJK:ssa. Viimeistä niittiä emme ole kuitenkaan vielä saaneet sovittua. Sopimus on lähellä, mutta kaukana, Honkavaara kertoo tilanteesta.

Koronatilanne asettaa myös omat haasteensa sopimukselle, mutta toisaalta Suomen verrattain hyvä tilanne toimii myös houkuttimena.

- Totta kai haluamme pitää hänestä kiinni, mutta hänellä on perhe Argentiinassa ja se vaikuttaa näin korona-aikaan paljon. Korona tekee perheelliselle ulkomaalaispelaajalle tilanteen vaikeaksi, kun ei tiedä milloin perhettä pystyy näkemään ja siihen voi mennä pitkäkin aika. Samaan aikaan moni kuitenkin haluaa tulla nimenomaan Suomeen, sillä koronatilanne on täällä hyvin hoidettu.

- Toivoisin, että voisin julistaa hänen olevan pelaajamme ja voin vain sanoa, että kaikkemme yritämme, Honkavaara valottaa.

Lisää uutisia