AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.51 // 25.12.2020

Leislahti tyytyväinen Ilves-sopimukseen - "Halusin ehdottomasti Veikkausliigaan"

Leislahti tyytyväinen Ilves-sopimukseen - "Halusin ehdottomasti Veikkausliigaan"

Rasmus Leislahti sai hyvää kokemusta VPS-maalilla. (Kuva: Juha Tamminen)

U21-maajoukkueen portteja kolkutteleva maalivahti Rasmus Leislahti teki joulukuun alussa kahden vuoden sopimuksen Ilveksen kanssa.

Nuori maalivahtilupaus oli jo ehtinyt pohtia seuraavaa askelta urallaan. Hän kertoo useammankin seikan vaikuttaneen uuden seuran valinnassa.

- Näen Ilveksen olevan minulle paras vaihtoehto tähän kohtaa urallani. Olosuhteet ovat kunnossa ja minulla on hyvät mahdollisuudet päästä pelaamaan isoon rooliin. Se myös kehittää minua samalla pelaajana, Leislahti avaa siirron syitä.

Leislahti on ollut urallaan aiemmin HJK:n ja FC Hongan organisaatioissa, mutta Veikkausliigadebyytti on vielä tekemättä. Menneen kauden 20-vuotias pelimies esiintyi Hongasta lainasopimuksella Ykkösessä pelaavan Vaasan Palloseuran riveissä. Hän kertoo Vaasassa vietetyn vuoden olleen opettavainen.

- Sain pelata VPS:ssä paljon hyvätasoisia otteluita, joka oli todella tärkeää kehittymiseni kannalta. Halusin kuitenkin ehdottomasti Veikkausliigaan täksi kaudeksi. Ajatuksena oli vain käydä hakemassa vauhtia Ykkösessä ja sen jälkeen osoittaa taitoni Veikkausliigassa.

Lisää uutisia