AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.51 // 22.12.2020

"Koko paketti näyttää hyvältä" - Antonio Reguero sopimukseen FC Lahden kanssa

"Koko paketti näyttää hyvältä" - Antonio Reguero sopimukseen FC Lahden kanssa

Antonio Reguero siirtyy Kuhnureihin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ja espanjalainen maalivahti Antonio Reguero ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Samalla Reguero liittyy FC Lahden junioreiden maalivahtivalmennukseen.

FC Lahden maalivahtiosasto täydentyy Reguerolla

Reguero on 38-vuotias ja 187-senttinen Real Madridin kasvatti. Hänet valittiin Veikkausliigan parhaaksi maalivahdiksi kaudella 2018.

Reguero syntyi Espanjan pääkaupungissa Madridissa ja pelasi paikallisessa Real Madridissa juniorivuotensa. Läpimurtoa edustusjoukkueeseen ei tullut, joten Reguero haki vauhtia uralleen alemmilta sarjatasoilta. Vuonna 2012 hän siirtyi Skotlannin Valioliigaan, jossa espanjalaiskassari pelasi 39 ottelua.

Kesällä 2016 hän siirtyi Suomeen ja Rovaniemen Palloseuraan, jossa Reguero kohosi nopeasti Veikkausliigan eliittiin pitäen neljän Rovaniemellä vietetyn kauden aikana maalinsa puhtaana 36 ottelussa. Viime kauden Reguero oli voittamassa mestaruutta HJK:n riveissä pelaten 15 ottelua, joista kahdeksan oli nollapelejä. Yhteensä hän on pelannut 122 Veikkausliigaottelua.

Reguero on sopimuksestaan innoissaan. Hän keskusteli FC Lahden valmennuksen kanssa ja on vakuuttunut Lahden pelitavasta. Lisäksi hän valitsi Lahden, koska hänelle tuli tunne, että seura todella haluaa hänet pelaamaan.

- Olen onnellinen, koska varmistui, että saan jatkaa pelaamista rakastamassani Suomessa. Luulin, että aikani Suomessa oli jo ohi, mutta viime aikoina suomalaisilta seuroilta alkoi tulla yhteydenottoja. Ollakseni rehellinen, Lahti teki paljon töitä saadakseni minut, joten siksi olen innoissani tästä. Toivottavasti se on molemmille osapuolille menestyksekäs.

- Juttelin myös valmennuksen kanssa ja vakuutuin Lahden pelityylistä. Lahti haluaa pelata sellaista jalkapalloa, jollaisena itse näen jalkapallon, Reguero aloittaa.

Reguero kertoo olevansa intohimoinen jalkapallon suhteen. Siksi hän on innoissaan myös mahdollisuudesta valmentaa juniorimaalivahteja. Regueron mukaan hän voi oppia jalkapallosta myös valmentamalla.

- Rakastan todellakin ammattiani. Rakastan treenaamista ja teen kaiken suurella intohimolla. Intohimo tulee mukanani Lahteen kaiken muun taidon lisäksi. Myös se, että seura tarjoaa minulle mahdollisuuden valmentaa kuulostaa loistavalta. Nuoret saavat mahdollisuuden nähdä edustusjoukkueen pelaajia läheltä ja minä voin samalla oppia paljon uutta.

- Tämä koko paketti näyttää minusta hyvältä, joten toivon, että seura, kannattajat, pelaajat ja kaikki seuraan liittyvät yhteistyötahot saavat nauttiauudesta kaudesta, joka on tulossa. Toivon myös, että kaikki pysyvät terveinä ja pääsemme nauttimaan normaalista elämästä vuonna 2021.

FC Lahdella on koossa nyt 14 pelaajasopimusta.

Lähde: FC Lahden tiedote
Lisää uutisia