AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 21.12.2020

Nikolai Alho siirtyy Unkariin - sopimus MTK:n kanssa

Nikolai Alho siirtyy Unkariin - sopimus MTK:n kanssa

Nikolai Alhon tie vie Budapestiin. (Kuva: Juha Tamminen)

A-maajoukkueeseen vahvan läpimurron tehnyt HJK-kasvatti, viisinkertainen Suomen mestari Nikolai Alho jatkaa menestyksekästä uraansa unkarilaisen MTK Budapestin riveissä.

Seitsemänvuotiaasta asti HJK:ta edustanut Alho on pelannut käytännössä koko uransa HJK:n sinivalkoisessa paidassa – välissä vain kahdeksan ottelun mittainen lainapesti FC Lahdessa vuonna 2012 ja kausi 2017 Ruotsissa Halmstad BK:ssa.

HJK:sta Alholle jää mukavia muistoja.

– Haastava vuosi ja futiskausi kaikille kaiken kaikkiaan, mutta siitä huolimatta painettiin kovaa hommia ja saavutimme kaiken mahdollisen, Alho kertaa.

– Henkilökohtaisesti olen todella ylpeä koko joukkueesta siitä, että miten hyvin joka ikinen pelaaja sekä valmennustiimi piti tason korkealla läpi kauden ja antoi kaikkensa kentällä ja sen ulkopuolella. Haluan kiittää myös seuraa siitä, että erikoisen vuoden takia turvallisuus- sekä terveysjärjestelyt olivat hoidettu moitteettomasti. Iso kiitos myös faneille ja kannattajille jotka puskivat meitä eteenpäin silloin, kun tarvittiin se "extra"!

Edessä ovat uudet haasteet, mutta samalla Alho hiukan vinkkaa vielä jonain päivänä palaavansa "kotiin".

– Niin kuin kaikki tietää jo, HJK on aina ollut minulle koti ja tulee aina olemaan koti. Kun astuin klubi paita päällä kentälle, ainoa tavoite ei ollut vain voittaminen, vaan se että jätän kaiken kentälle. One last time: KIITOS KLUBI! Until next time!

Lisää uutisia