AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 18.12.2020

Iiro Järvinen halusi uusia tuulia – ”Maisemanvaihdos paikallaan”

Iiro Järvinen halusi uusia tuulia – ”Maisemanvaihdos paikallaan”

Iiro Järvinen vaihtoi KuPS:n riveihin. (Kuva: Juha Tamminen)

Neljä edelliskautta Ilveksessä pelannut Iiro Järvinen solmi KuPS:n kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen. Järvinen toivoo ehjää ja tehokasta kautta uuden joukkueen riveissä.

Järvinen itse odottaa uusia haasteita KuPS:n paidassa innolla.

- Oikein hyvillä mielin liityn KuPS:aan. Olen innoissani ja on tosi kiva olla täällä. Olen pelannut neljä kautta Ilveksessä ja alkoi tuntua siltä, että maisemanvaihdos olisi nyt paikallaan. En vielä tunne uutta päävalmentajaa Simo Valakaria kovin paljon, hyvä pöhinä täällä tuntuu olevan päällä ja KuPS vaikuttaa joukkueelta, johon on kiva tulla, Järvinen kertoo maisemanvaihdosta KuPS:n sivuilla.

Järvisen uran varrelle on sattunut niin isompia, kuin myös pienempiäkin loukkaantumisia, ja uusiin ympyröihin saapuessa tavoitteet ovat myös henkilökohtaisesti selkeät.

- Lähtökohta on, että pyrin pelaamaan mahdollisimman hyvin. Ensimmäinen odotus ja tavoite tulevalle sarjakaudelle on pysyä ehjänä ja toisena tavoitteena tehoja saisi tulla enemmän. Monikäyttöisenä pelaajana pystyn pelaamaan monella eri pelipaikalla, eniten olen pelannut laiturin pelipaikalla, Järvinen tuumii.

Lisää uutisia