AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.50 // 16.12.2020

Jarkko Wiss vahvistuksesta: "Pystyy pelaamaan montaa pelipaikkaa"

Jarkko Wiss vahvistuksesta: "Pystyy pelaamaan montaa pelipaikkaa"

Teemu Jäntti on Ilveksen tuorein hankinta. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves kertoi tiistaina tehneensä sopimuksen FC Lahtea edustaneen Teemu Jäntin kanssa.

Päävalmentaja Jarkko Wiss tunnustaa Ilveksen seuranneen 20-vuotiaan Jäntin otteita jo pidemmän aikaa. Analyysi pelaajasta on selvillä.

- Teemu on monipuolinen pelaaja, pystyy pelaamaan montaa pelipaikkaa. Meillä on tosin selkeä käsitys siitä, että hänet sijoitetaan keskisektorille pelaamaan. Hän on hyvä pallon kanssa, taitava vasen jalka ja ominaisuuksiltaan sellainen, että varmasti saa myös tehoja enemmän irti itsestään maalien ja syöttöjen muodossa. Häneltä löytyy myös erikoistilanneosaamista, mistä on tältä päättyneeltäkin kaudelta näyttöjä, Wiss kertoo Ilveksen sivuilla.

Nuorukainen on nähty uransa aikana monellakin eri pelipaikalla, joten myös Ilveksen valmennus saa hänen kauttaan lisämahdollisuuksia käyttää erilaisia koostumuksia pelaajistossa. Sekä valmennuksen että pelaajan itsensä toiveet osuvat mainiosti yhteen.

Lisää uutisia