AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.50 // 15.12.2020

​Vejle ei ehkä sittenkään paras vaihtoehto - Joel Mattsson jatkamassa Suomessa?

​Vejle ei ehkä sittenkään paras vaihtoehto - Joel Mattsson jatkamassa Suomessa?

Joel Mattsson toivoo tulevan kauden seuran ratkeavan pian. (Kuva: Juha Tamminen)

Päättyneen kauden HIFK:ssa pelanneen Joel Mattssonin pitäisi siirtyä vuodenvaihteessa Vejle BK:n riveihin Tanskaan, mutta näin ei välttämättä käy.

Vuosi sitten tehdyn sopimuksen mukaan Mattssonin oli määrä jatkaa HIFK:ssa vielä kausi ennen siirtymistään Vejleen. Siirto on edelleen voimassa, mutta Mattsson miettii onko Vejle nyt oikea suunta, sillä hän ei ole täysin tyytyväinen menneeseen kauteen.

- Eikä minusta ole mitään järkeä lähteä, ellei minulla ole mahdollisuuksia saada peliaikaa. Kausi ei ollut minulle paras Suomessa ja nyt puhutaan yhtäkkiä Tanskan liigasta. Se on aika iso askel, Mattsson sanoo.

Yksi varteenotettava vaihtoehto on siirtyminen lainalle ensi kaudeksi ja tämä vaikuttaa Mattssonin mukaan nyt luultavimmalta.

- Tiedän että on joitain kiinnostuneita seuroja. Lähinnä ne ovat Suomesta, mutta yksi myös Ruotsista, Mattsson sanoo kertomatta seuroja sen tarkemmin.

- Tämän pitäisi kuitenkin ratketa lähiaikoina. Haluaisin että kaikki on selvää viimeistään muutaman viikon päästä.

21-vuotias Mattsson on ehtinyt pelata IFK Mariehamnissa ja HIFK:ssa jo 94 Veikkausliigaottelua ja viimeistellä niissä kuusi maalia.

Lisää uutisia