AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.49 // 12.12.2020

​Schüller DIF-siirrostaan: "Pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen"

​Schüller DIF-siirrostaan: "Pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen"

"Rade" tähyää mestaruuksiin myös Ruotsissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Rasmus Schüller jättää Veikkausliigakentät siirtyessään Allsvenskanin Djurgårdenin riveihin.

Schüller on saavuttanut paljon kotimaan kentillä aiempien ulkomailla pelaamiensa vuosien ohella ja on nyt innoissaan uudesta haasteesta.

- Tuntuu mahtavalta. Olen tosi ylpeä ja iloinen siitä, että sain tämä mahdollisuuden siirtyä Djurgårdeniin ja olen erittäin innoissani päästessäni pelaamaan joukkueessa. Näyttää nyt siltä, että aloitamme harjoitukset 11. tammikuuta ja jaksan tuskin odottaa kauden 2021 alkamista, "Rade" toteaa.

Schüllerillä on alla tuplamestaruus HJK:ssa ja titteleitä aiemmiltakin kausilta. Tätä linjaa on tavoitteena myös jatkaa.

- Sitä pelaa voittaakseen mestaruuksia ja saadakseen muistamisen arvoisia kausia. Kun tulee Djurgårdenin kaltaiseen seuraan, sen pitää olla tavoitteena – hakea Ruotsin mestaruutta ja cup-voittoa. On hienoa päästä paikkaan, jossa voi jatkaa taistelua niistä yhdessä suosikkijoukkueista.

Päätös siirrosta ei Schüllerin mukaan ollut lopulta vaikea.

- Olen seurannut Djurgårdenia pitkään ja toiveenani on ollut päästä pelaamaan DIF-paidassa. Nyt aika oli oikea ja sekä seura että minä olimme valmiita ratkaisuun, Schüller kertaa.

- Neuvottelut eivät sen myötä olleet vaikeita ja pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen siitä, että tämä on hyvä ajatus.

Lisää uutisia