AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.48 // 2.12.2020

Halsti jatkaa HJK:ssa - "Ensi kausi tulee lähtökohtaisesti olemaan viimeinen"

Halsti jatkaa HJK:ssa - "Ensi kausi tulee lähtökohtaisesti olemaan viimeinen"

"Make" Halsti tuo todella vahvaa rutiinia HJK:N ryhmään. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK ja kokenut Markus Halsti ovat sopineet jatkosta kauden 2021 osalta.

Halsti liittyi Klubiin viime elokuussa, pelasi kuudessa ottelussa ja teki yhden maalin.

– Hienoa, että saimme jatkettua pelaajasopimuksen tulevalle kaudelle rutinoituneen ja johtajuutta uhkuvan ammattilaisen kanssa. Make hyppäsi mukaan loppukaudesta ja esiintyi nousujohteisesti ja oli tärkeä lisä joukkueen kokonaisuuteen. Tämän pohjalta on hyvä jatkaa tulevalle kaudelle, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Tyytyväinen jatkoon on myös Halsti itse.

– Todella hyvillä fiiliksillä tällä ja erittäin iloinen, että pääsen kantamaan Klubin #4 paitaa myös ensi kaudella, toteaa Halsti.

– Ensi kausi tulee lähtökohtaisesti olemaan viimeinen kauteni jalkapallokentillä, mikä motivoi minua entistä enemmän antamaan kaikkeni, jotta ensi syksynä pääsisimme yhdessä nauttimaan europelien tuoksusta sekä päättämään kauden jälleen menestyksekkäästi liigakentillä.

Markus Halstin pelaajaura alkoi FC Viikingeissä. Sen jälkeen hän on edustanut HJK:ta kahdesti, pelannut Ruotsissa GAIS:ssa ja Malmö FF:ssä, Yhdysvalloissa DC Unitedissa ja Tanskassa FC Midtjyllandissa ja Esbjergissä. Miesten A-maajoukkueessa Halsti on pelannut 35 ottelua.

– Kulunut kausi jäi etenkin omalta osin kesken, koska olin vasta päässyt vauhtiin erittäin vaikean ulkomailla vietetyn alkuvuoden jälkeen, joten en malta odottaa että pääsen jälleen pukemaan Klubin paidan päälle ja treenaamaan, kun tammikuu koittaa, sanoo Halsti.

Lisää uutisia