AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.48 // 1.12.2020

​eFutisliigan pudotuspelit käyntiin keskiviikkona

​eFutisliigan pudotuspelit käyntiin keskiviikkona

eFutisliigan runkosarja saatiin päätökseen viime viikolla ja kausi jatkuu jännityksen tiivistyessä.

Tositoimiin sarja palaa keskiviikkona 2. joulukuuta, kun kiinnostavat pudotuspelit alkavat. Runkosarjan neljä parasta etenivät suoraan jatkoon ja kahdeksan muuta joukkuetta kamppailevat paikasta jatkossa pudotuspelien avauskierroksella.

Studiolla nähdään ottelut FC Lahti vs HIFK ja FC Honka vs IFK Mariehamn. Toiset kaksi ottelua pelataan etänä, kun sarjajumbo Turun Palloseura haastaa Ilveksen ja Rovaniemen Palloseura Kuopion Palloseuran.

eFutisliigaa voit seurata MTV-palvelussa, C Moressa tai Telia TV:ssä.

https://www.mtv.fi/sarja/10001703

Lisää uutisia