AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 1.12.2020

Eemeli Reponen Hongan maalivahtivalmentajaksi

Eemeli Reponen Hongan maalivahtivalmentajaksi

Tim Murray on noussut Hongassa Veikkausliigan maalivahtieliittiin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka ry:n maalivahtivalmennuksesta vastaava Eemeli Reponen siirtyy 1.1.2021 Esport Hongan Veikkausliigajoukkueen maalivahtivalmentajaksi.

Eemeli Reponen seuraa tehtävässä Ayoze Mentadoa, joka puolestaan jatkaa Vantaan Jalkapalloseuran palveluksessa.

Reponen aloitti FC Hongan organisaatiossa maalivahtivalmentajana vuoden 2019 alussa ja hän on lisäksi toiminut Palloliiton maalivahtivalmennuksen asiantuntijana ja uusien linjausten kehittäjänä vuodesta 2019. Reponen on myös vastannut U19-poikien ja U18-tyttöjen maajoukkueiden maalivahtivalmennuksesta.

– Syksyn aikana oli muutamat keskustelut ja nyt asiat konkretisoituivat. On hienoa hypätä myös Esportin mukaan! Ayoze teki huipputyötä joukkueiden kanssa, joten isot saappaat on täytettävänä.

- Tästä ja koko muun valmennustiimin työstä on hyvä esimerkki Tim Murrayn edelliset kaudet ja murtautuminen Veikkausliigan parhaiden maalivahtien joukkoon. Tim on erittäin hyvä esimerkki koko seuralle ja maalivahdeille siitä, millaisia tuloksia voi kovalla työllä saavuttaa, Reponen kertoo.

FC Honka ry:n puolella aloittaa 1.1.2021 maalivahtivalmentajana Ville Vastamäki, joka siirtyy Hongan organisaatioon Vantaan Jalkapalloseurasta, missä hän on toiminut vuodesta 2018 alkaen maalivahtivalmennuspäällikkönä. Lisäksi Ville on työskennellyt vuodesta 2018 alkaen U17-tyttöjen maajoukkueen kanssa.

– Villen rekrytoinnin kautta saamme koko Honka-yhteisön maalivahtivalmennuksen todella korkealle tasolle. Sekä Eemeli että Ville ovat valtakunnan eliittiä maalivahtivalmennuksessa. Hienoa, että he pääsevät nyt toimimaan yhdessä Hongassa, toteaa FC Honka ry:n toiminnanjohtaja Petri Harainen.

Lisää uutisia