AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.48 // 30.11.2020

​Riku Sjöroos jatkaa IFK Mariehamnissa - 1+1 vuoden jatkosopimus

​Riku Sjöroos jatkaa IFK Mariehamnissa - 1+1 vuoden jatkosopimus

Riku Sjöroosilla alkaa kolmas kausi Grönvittissä. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn ja Riku Sjöroos ovat solmineet jatkosopimuksen, joka pitää keskikenttäpelaajan joukkueen riveissä kauden 2021 ja sisältää lisäksi option kaudesta 2022.

Sjöroos siirtyi IFK-paitaan kauden 2019 alla ja Veikkausliigaotteluita kahden kauden aikana Grönvittin riveissä on kertynyt 46. Kaikkiaan aiemmin TPS:aa edustanut 25-vuotias Sjöroos on pelannut 76 Veikkausliigaottelua.

- Olemme iloisia, että saamme Rikun joukkueeseen tulevalle kaudelle. Haemme jatkuvuutta, haluamme säilyttää rungon tämän vuoden pelaajaryhmästä ja Riku on tärkeä osa ensi kauden joukkueen rakentamista, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

- Hän on ollut vakiopelaaja tällä kaudella ja uskomme, että hänellä on kaikki edellytykset kehittyä edelleen ja vahvistaa joukkuetta ensi kautta ajatellen.

Samaan aikaan Mattssonin johdolla työ sekä jatkosopimusten että pelaajahankintojen osalta on käynnissä edelleen jatkuvasti.

- Meillä on melkoisesti asioita tekeillä sekä nykyisten pelaajien että hankintojen suhteen. Sitä mukaa kun meillä on nimiä sopimuksissa, kerromme niistä heti, Mattsson sanoo.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia