AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.48 // 30.11.2020

HJK nappasi Ykkösen maalitykin Jarosta riveihinsä

HJK nappasi Ykkösen maalitykin Jarosta riveihinsä

Kuva: Juha Tamminen

HJK on tehnyt sopimuksen nopean ja vahvan 20-vuotiaan hyökkääjän Anthony Olusanyan kanssa.

Sopimus kattaa kaudet 2021 ja 2022, ja siinä on optio kaudesta 2023.

FF Jaron kasvatille Anthony Olusanyalle kulunut kausi oli läpimurtokausi Ykkösessä. Mies paukutti 11 maalia ja oli joukkueensa paras maalintekijä.

– Olusanya on ehdottomasti tulevaisuuden pelaajia. Hän on nopea ja vahva hyökkääjä. Nuorukainen tykkää osallistua pelin eri vaiheisiin, ja hän osaa reagoida pelissä tapahtuviin muutoksiin. Viimeisen vuoden aikana Anthony on kehittynyt niin fyysisesti kuin henkisesti, ja se on näkynyt suoraan myös tuloksena kentällä.

- Hänellä on omaa hyvän pelinymmärryksen päästä maalipaikoille ja siitä esimerkkinä 11 maalia ja useita maalisyöttöjä Ykkösessä, kertoo HJK:n pelaajatarkkailija Henri Määttä.

Parhaillaan Olusanya on U21-maajoukkueen ja Puolustusvoimien Urheilukoulun yhteisleirillä Eerikkälässä. Pikkuhuuhkajista leirille osallistuu kotimaan sarjoissa pelaavia pelaajia mukaan lukien HJK:n Pyry Hannola. Päävalmentaja Juha Malisen nimeämät pelaajat voivat ikänsä puolesta pelata U21-maajoukkueessa vielä tulevissa karsinnoissa.

– Hienoa, että sain tämän sopimuksen. Odotan jo innolla, että pääsen treenaamaan HJK:ssa. Nähdään ensi kaudella, iloitsee Anthony Olusanya.

Lisää uutisia