AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.48 // 30.11.2020

​eFutisliigan runkosarja päätökseen - pudotuspelit käyntiin heti joulukuun alussa

​eFutisliigan runkosarja päätökseen - pudotuspelit käyntiin heti joulukuun alussa

Telian ja Veikkausliigan virallinen eFutisliiga on edennyt runkosarjan loppuun asti ja kärkipaikan nappasi Seinäjoen Jalkapallokerho 25 pisteellä.

SJK:n vahvuus oli maalinteko, sillä Anton "Anzinho" Korvenaho ja Valtteri "Valdoboi" Kyrö iskivät molemmat maaleja huimalla 3,09 keskiarvolla. Tehoduo jakoi runkosarjan pelit puoliksi ja se toimi, kun molemmille syntyi 11 otteluun muhkeat 34 maalia.

Taistelu virtuaalisen Veikkausliigan kärkipaikasta oli äärimmäisen tasaista, sillä vain pisteen perässä olivat Helsingin Jalkapalloklubi ja FC Inter. Molemmat hävisivät vain yhden ottelun koko runkosarjassa, mutta tasapelit maksoivat ensimmäisen sijan. Neljännen ja viimeisen suoran pudotuspelipaikan sai FC Haka 22 pisteellä.

Studiolla olivat runkosarjan peräpäätä pitäneet IFK Mariehamn, Rovaniemen Palloseura sekä Turun Palloseura. Studiolla loisti IFK ja erityisesti Santanderin viikon pelaajaksi valittu Arttu "Arttu641q" Helaseppä, joka saapui viikkokatsauksen haastatteluun.

- Oli mahtava fiilis tulla valituksi. Vitsailtiin kaverien kanssa siitä, että mut valitaan Santanderin viikon pelaajaksi aina studiopäivään asti, mutta heitosta tulikin hieman yllättävällä tavalla totta, Helaseppä kommentoi.

Arttu voitti studiolla molemmat ottelut päästämättä maaliakaan, joten valinta meni oikeaan osoitteeseen.

- Pelit sujuivat tosi hyvin ja sain pelattua omalla tasollani. Studio toi omat paineensa esiin, sillä kyseessä oli minun ensimmäinen kerta ikinä LAN-tapahtumassa.

- Jännitti törkeästi, mutta sain käännettyä tämän positiiviseksi voimaksi.

IFK Mariehamn jäi runkosarjassa yhdeksännelle sijalle eli kausi oli erittäin vaikea. Arttu kertoi yhdeksi syyksi sen, että FIFA 21 on tuore peli ja se toi omat haasteensa, sillä ensimmäisillä viikoilla ei ollut tarvittavaa otetta peliin.

- Studiolla oli hyvä tilanne, sillä tiesimme, että molemmat joukkueet ovat hyvällä pelillä täysin voitettavissa. Koen, että meillä oli eniten voitettavaa studioporukassa.

Runkosarjan päätöstilanne löytyy täältä. Pudotuspelit alkavat keskiviikkona 2.12.

Lisää uutisia