AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.47 // 29.11.2020

​"Pitää vain pitää peukkuja pystyssä" – Joel Mattssonin ensi kausi vielä kysymysmerkki

​"Pitää vain pitää peukkuja pystyssä" – Joel Mattssonin ensi kausi vielä kysymysmerkki

Joel Mattsson odottaa rauhassa mitä tuleman pitää. (Kuva: Juha Tamminen)

Kaksi kautta HIFK:ssa pelanneen Joel Mattssonin oli määrä päättyneen kauden jälkeen suunnata kohti Tanskaa, mutta koronatilanteen takia nyt ollaan odotuksella.

Tulevalle kaudelle Mattssonilla on sopimus tanskalaisseura Vejlen kanssa, mutta ainakaan vielä laukut eivät ole pakattuna.

- Nämä ovat epävarmoja aikoja ja nyt odottelen miten asiat järjestyvät. Jalkapalloseurat kärsivä – ihan kuten muutkin yritykset – koronakriisistä, joten tilanne tällä hetkellä on vähän epävarma, Mattsson toteaa Nya Ålandissa.

- Pitää vain pitää peukkuja pystyssä.

Kotona Ahvenanmaalla nyt oleva Mattsson sanoo, että pieni tauko joka tapauksessa on nyt paikallaan.

- Rehellisestä sanoen, on tosi hienoa, että kausi on ohi.

- Eivätköhän kaikki ymmärrä, että kausi on ollut tosi vaikea koronan takia. Sen lisäksi, että otteluohjelmasta tuli tosi tiivis, kaikki on yleisesti ottaen ollut epävarmaa.

HIFK päätti kauden kahdeksannelle sijalle ja parantamisen varaa Mattssonin mukaan jäi.

- Kun kautta katsoo taaksepäin, niin pelin osalta voi sanoa, että joukkueena emme ole erityisen tyytyväisiä esityksiimme. Meillä oli toki ylä- ja alamäkiä, mutta valtaosa joukkueista tähtää kuuden joukkoon ja kahdeksas sija tuntuu epäonnistumiselta, Mattsson miettii.

- Henkilökohtaisestikaan en ole mitenkään supertyytyväinen. Jossain ottelussa pelasin paremmin ja jossain huonommin. Toisaalta eiköhän jokainen pelaaja loppujen lopuksi aseta itse itselleen suurimmat vaatimukset.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia