AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 27.11.2020

SJK-leirissä tyytyväisiä Jervisin jatkosta – ”Jake on meille arvokas pelaaja”

SJK-leirissä tyytyväisiä Jervisin jatkosta – ”Jake on meille arvokas pelaaja”

Jani Honkavaara odottaa Jake Jervisiltä paljon ensi kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK jatkoi ensi kauden joukkueensa rakentamista, kun se teki kahden vuoden jatkosopimuksen Jake Jervisin kanssa. Englantilaishyökkääjä nousi isoon rooliin loppukaudesta.

Jervis liittyi SJK:n matkaan kesällä ja viihtyi sekä seurassa että kaupungissa niin hyvin, että teki kerralla kahden vuoden jatkon ja aikoo muuttaa myös perheensä Suomeen.

– Tämä on iso osoitus SJK:lta ja Seinäjoelta, että tämän tasoinen pelaaja kuin Jake, haluaa jäädä tänne uransa parhailla pelivuosilla. Tiedän, että tämä kaupunki tulee ottamaan Jaken ja hänen perheensä tervetulleeksi avosylin ja saavat heidät tuntemaan olonsa kotoisaksi seuraavien kahden vuoden aikana, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman seuran sivuilla.

Jervis ehti tehdä SJK:lle kolme maalia kymmenessä pelaamassaan ottelussa ja päävalmentaja Jani Honkavaaralla on korkeat odotukset häntä kohtaan ensi kaudella.

– Jake on meille arvokas pelaaja, koska hän pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä. Hän oli viime kaudella tullessaan keskenkuntoinen, joten on hienoa nähdä hänet SJK:ssa jo preseasonilla. Hän on erittäin hyvä viimeistelijä, joten uskon, että tehoja on tulossa ensi kaudella, sanoo Honkavaara.

Lisää uutisia