AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 27.11.2020

Anselmi Nurmelan unelma käymässä toteen

Anselmi Nurmelan unelma käymässä toteen

Anselmi Nurmela pääsee ensi kaudella pelaamaan AC Oulun kanssa Veikkausliigassa. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu kiinnitti tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun Anselmi Nurmelan kanssa solmittiin jatkosopimus. Samalla yksi Nurmelan unelmista käy toteen.

Nurmela jatkaa itse hyvillä mielin Oulussa ja Laivastonsinissä.

- Meillä oli aika mahtava viime kausi ja seura on mennyt mielestäni paljon eteenpäin kaikilla osa-alueilla, joten oli aika helppo päätös itsellekin, että haluan jatkaa täällä. Tässä on nyt muutama viikko MP-pelistä ja elämä taas palannut normaalirytmiin. Kyllä sen nyt tajuaa, että ensi vuonna pelataankin liigassa ja se tuo vähän uutta latausta nyt tuleva pre-seasonille, Nurmela iloitsee AC Oulun sivuilla.

Nurmela debytoi AC Oulussa kaudella 2013 jo 16-vuotiaana. Hän pelasi AC Oulussa yhteensä neljä kautta ennen kuin siirtyi Rovaniemelle ja pelasi debyyttikautensa Veikkausliigassa RoPS:n riveissä kaudella 2017. Sen jälkeen tie vei pariksi vuodeksi Viroon ennen kuin hän palasi takaisin kotikaupunkinsa joukkueeseen viime kaudeksi. Liigapaidan pukeminen AC Oulun riveissä on ollut Nurmelalle yksi lapsuuden haaveista.

- Joskus on tullut nuorempana katsottua AC Oulun liigapelejä katsomosta tai oltua pallopoikana ja silloin tullut ajateltua, että haluan vielä joku päivä kirmata liigakentillä AC Oulun paidassa.

Viime kausi meni Nurmelan omasta mielestä hyvin.

- Sain paljon vastuuta ja minulle löytyi hyvä rooli keskikentän pohjalta. Totta kai tavoitteet on kovat myös ensi vuotta kohtaan. Ensi vuonna on parempia vastustajia vastassa, niin pitää muutama pykälä nostaa omaakin tasoa joka osa-alueella, että pärjää ja pystyy auttamaan joukkuetta menestymään myös ensi vuonna, päättää Nurmela.

Lisää uutisia