AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.47 // 26.11.2020

​KuPS:n kausikortit 2021 myyntiin perjantaina 27.11.

​KuPS:n kausikortit 2021 myyntiin perjantaina 27.11.

Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseuran yleinen kausikorttimyynti pelikaudelle 2021 alkaa perjantaina 27. marraskuuta kello 12.

Nykyisten KuPS:n kausikorttilaisten kausikorttipaikkojen uusiminen alkaa jo torstaina 26. marraskuuta iltapäivällä.

KuPS:n kausikorteilla on vapaa sisäänpääsy kaikkiin Veikkausliigan, Kansallisen Liigan, Suomen Cupin lohkovaiheen, sekä farmiseura SC Kufu-98:n Kakkosen kotiotteluihin. Lisätiedot kausikorttivaihtoehdoista ja niiden hankkimisesta alla olevan lähdelinkin kautta.

Kausi 2020 oli haastava monin tavoin johtuen maailmalla jyllänneestä koronapandemiasta. Kuopion Palloseuran toimistopäällikkö Juuso Hartikainen kiittää kotiyleisöä hienosta suhtautumisesta viime kauden poikkeusolosuhteisiin:

- Poikkeuksellinen kausi oli erittäin opettavainen myös täällä päässä, koska myös me täällä toimistolla jouduimme muokkaamaan hieman ottelutapahtumaamme vastaamaan uusia säännöksiä muun muassa turvavälien ja uusien sisääntuloporttien suhteen.

- Kiitos kaikille tilanteen ymmärtämisestä ja uskomme vahvasti, että ensi kaudella päästään palaamaan normaalitilanteeseen myös katsomojärjestelyiden suhteen, Hartikainen kiittää.

Lisää uutisia