AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 26.11.2020

Jake Jervis kahden vuoden jatkosopimukseen SJK:n kanssa

Jake Jervis kahden vuoden jatkosopimukseen SJK:n kanssa

Jake Jervis viihtyi SJK:ssa.

Englantilaishyökkääjä Jake Jervis on tehnyt SJK:n kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.

29 vuotta tänä syksynä täyttänyt Jervis on Birmingham Cityn kasvatti. Hän on pelannut urallaan Englannin toisella sarjatasolla Championshipissa sekä League One ja League Two -seuroissa, yhteensä yli 230 ottelua ja tehnyt niissä lähes 50 maalia. Jervis on 191-senttinen, monipuolinen hyökkääjä, joka voi piikkipaikan lisäksi pelata myös hyökkäyksen laidalla. Pisimpään hän on urallaan edustanut League One -seura Plymouth Argylea, missä hän teki 127 ottelussa yhteensä 31 maalia ja antoi syötön 17 maaliin. Viime kaudella Jervis ehti pelata SJK:n paidassa 10 ottelua ja tehdä niissä kolme maalia sekä antaa yhden maaliin johtaneen syötön. Suomen ja Englannin sarjojen lisäksi hän on pelannut myös Skotlannin ja Turkin pääsarjoissa. Nyt SJK:n kanssa solmittu sopimus kestää kauden 2022 loppuun.

Viime kauden lopulla joukkueeseen Englannin toisella sarjatasolla pelaavasta Luton Townista liittynyt Jervis muuttaa nyt koko perheensä kanssa Seinäjoelle.

– Minä todella nautin ajastani täällä. Viime vuosina en ole tuntenut samaa rakkautta jalkapalloa kohtaan, mitä koin täällä viime kaudella, ja tämä aika SJK:ssa todellakin palautti itselleni rakkauteni lajiin, sanoo Jervis SJK:n sivuilla.

– Tunsin oloni täällä erittäin tervetulleeksi, niin seuran, fanien kuin muiden pelaajien toimesta. Olisin voinut kenties tienata enemmän jossain muualla, sillä sain jopa tarjouksia muualta, mutta minusta tuntui, että meillä jäi täällä jotain kesken ja haluan omalta osaltani auttaa seuraa eteenpäin nyt ja tulevaisuudessa, Jervis jatkaa.

– Ja jos katsoo millaisen askeleen me otimme jo viime kauden loppupuoliskolla, kun keräsimme toiseksi eniten pisteitä, vain mestari HJK edellä, niin mielestäni jo se osoittaa, mitä me voimme saavuttaa joukkueena. Jos teemme kovasti töitä yhdessä, kehitymme samalla tapaa päivä päivältä, niin uskon, että se auttaa meitä saamaan menestyksekkään kauden, päättää Jervis.

Lisää uutisia