AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.47 // 25.11.2020

​Sumusalo jatkaa IFK Mariehamnissa – "Monta hienoa vuotta edessä"

​Sumusalo jatkaa IFK Mariehamnissa – "Monta hienoa vuotta edessä"

Mikko Sumusalolla riittää rutiinia ja kokemusta. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin joukkueen rakentamisessa kaudelle 2021 on taas yksi palanen lisää kohdillaan Mikko Sumusalon solmittua 1+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Sumusalo siirtyi IFK:n riveihin kauden 2020 alla FC Hongan riveistä. Sumusalolla on vankka kokemus niin Veikkausliigakentiltä, ulkomailta kuin A-maajoukkueestakin ja hän lunasti nopeassa tahdissa paikkansa vasempana puolustajana.

- Tuntuu tosi hyvältä, että pääsimme jatkamaan Mikon kanssa 1+1-vuotisella sopimuksella. Hän on rutinoitunut ja kokenut pelaaja, jolla on monta hienoa vuotta edessä liigassa. Hienoa että hän on jatkossakin osa pelaajaryhmäämme, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

Mattssonin mukaan Sumusalon kaltaisten pelaajien jatkosopimukset auttavat myös muiden sopimusten neuvottelemisessa.

- Joukkueen rakentamiseen sopii hyvin se, että pääsemme sopimukseen Mikon kaltaisten avainpelaajien kanssa. Voimme nyt jatkaa jatkosopimusten työstämistä muiden pelaajien kanssa ja myös vahvistaa joukkuetta uusilla hankinnoilla.

30-vuotias Sumusalo pelasi päättyneellä kaudella 20 Veikkausliigaottelua IFK Mariehamnin riveissä ja kaikkiaan Veikkausliigaotteluita on koossa 129.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia