AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.47 // 24.11.2020

​AC Oulu vahvistaa hyökkäystään – Severi Kähkönen siirtyy Jarosta

​AC Oulu vahvistaa hyökkäystään – Severi Kähkönen siirtyy Jarosta

Kuva: Juha Tamminen

AC Oulu on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen Severi Kähkösen kanssa. Hyökkääjänä ja hyökkäävä keskikenttäpelaajana viihtyvä Kähkönen siirtyy oululaisten riveihin FF Jaron paidasta.

Kähkönen on vuonna 2000 syntynyt isokokoinen ja taitava hyökkääjä tai hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Kausi 2020 oli viimeistään nuoren miehen läpimurtokausi Ykkösessä - 21 ottelussa mies viimeisteli kahdeksan osumaa.

Yksi osumista nähtiin myös AC Oulun kotikentällä Raatissa, kun mies vastasi FF Jaron tasoitusosumasta 2-1-kotivoittoon päättyneessä ottelussa elokuun ensimmäisenä päivänä.

20-vuotiaalta Kähköseltä löytyy vahva side Ouluun, sillä pelaajan isä asuu tällä hetkellä tervakaupungissa. AC Oulun valmennusjohto näkee Kähkösessä potentiaalin nousta seuraavalle tasolle - siitä kertoo myös se, että seura halusi tehdä pelaajan kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

- Olen todella iloinen, että Severi valitsi meidät, vaikka ottajia oli Veikkausliigasta monia muitakin. Hän tuo joukkueeseen paljon lisää keskikaistalle ja viimeiselle kolmannekselle isokokoisena ja taitavana pelaajana.

- Hän on nuoresta iästä huolimatta kokenut sarjapelaaja ja uskon, että ensi kaudella hän tekee läpimurron pääsarjassa. Severi valittiin juuri U21-maajoukkueen leiritykseen, joka kertoo paljon hänen potentiaalistaan, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola kommentoi.

Lisää uutisia