AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 23.11.2020

​"Seurana tärkein ja rakkain" – Henri Aalto odottaa jo uutta kautta Hongassa

​"Seurana tärkein ja rakkain" – Henri Aalto odottaa jo uutta kautta Hongassa

Henri Aalto viihtyy Hongassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan kanssa jatkosopimuksen solmineelle Henri Aallolle päättynyt kausi oli kolmas peräkkäinen Hongassa.

Seuran oma kasvatti palasi Espooseen kesken Veikkausliigakauden 2018 pelattuaan neljä vuotta muualla. Tuona aikana Aalto edusti SJK:ta sekä saksalaista VfB Oldenburgia.

Varmaotteinen puolustaja kuului päättyneellä kaudella Hongan kapteenistoon ja pelasi yhteensä neljässätoista Veikkausliigaottelussa. Koko urallaan Aallolla on kasassa jo 233 ottelua kotimaisessa pääsarjassa.

– Olen jo useamman vuoden lähestynyt jokaista uutta kautta ja jatkosopimusta siten, että jatkan niin kauan, kun koen sekä haluavani omistautua pelaamiselle että voivani kehittyä ja olla hyödyksi joukkueelle. Nämä kohdat täyttyvät edelleen.

- Eräänä keskeisenä tekijänä voisin myös mainita, että saan pelata joukkueessa, jonka pelitapa ja harjoituskulttuuri vastaavat omia ihanteitani, sekä joka on seurana minulle kaikkein tärkein ja rakkain. Se merkitsee lopulta paljon, Aalto kommentoi.

Tulevaan kauteen Aalto lähtee hyvillä fiiliksillä.

– Joukkue muuttuu hieman, mikä on luonnollista. Nykyisessä ryhmässä on valtavasti potentiaalia, niin pelaajistossa kuin valmennuspuolella, ja teemme lujasti töitä ulosmitataksemme kaiken potentiaalin. Edessä onkin kaikkiaan kiehtova kausi, Aalto uskoo.

Lisää uutisia