AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 23.11.2020

Kolmas viikko eFutisliigaa takana - SJK nousi sarjataulukon kärkeen

Kolmas viikko eFutisliigaa takana - SJK nousi sarjataulukon kärkeen

eFutisliigaa on kolme viikkoa takana ja Seinäjoen Jalkapallokerho kipusi kärkipaikalle. Kolmannella viikolla oli murskavoittoja ja tasoero näkyi selvästi.

Studiolle saapuivat Kuopion Palloseura, FC Honka ja Ilves. Ilves voitti molemmat ottelut ja Santanderin viikon pelaaja Juuso "jtasku" Tasku loisti.

- Viikon pelaajaksi valinta tuntui hienolta. Tavoitteena oli hakea kuusi pistettä eli kaksi otteluvoittoa, joten siltä kannalta pelit sujuivat lähes täydellisesti. Pelillisesti jäi toki vielä hieman parannettavaa, mutta vain voitoilla on merkitystä.

Suomessa LAN-otteluiden määrä ei päätä huimaa, mutta Tasku käytti mahdollisuuden hyväkseen ja oli tyytyväinen järjestelyihin.

- Studio oli todella hieno ja hyvin toimiva. Toki striimipelit, ja kirkkaat valot toivat aivan erilaisen paineen ja latauksen peliin. Sanoisin kuitenkin, että varsinkin ensimmäisessä pelissä oli kova jännitys alussa, mutta se aiheutti vain normaalia paremman keskittymisen pelaamiseen, joten se ei vaikuttanut negatiivisesti suoritukseen.

Studiopelien lisäksi pelattiin useita otteluita ja maalien määrä oli massiivinen. Aluksi HIFK hävisi 2-13 Seinäjoen Jalkapallokerholle, IFK Mariehamn 2-11 Helsingin Jalkapalloklubille ja lopuksi SJK murskasi Turun Palloseuran 13-1. Valtteri "Valdoboii" Kyrö antoi jokaiselle seuralle myrskyvaroituksen tekemällä kahteen otteluun uskomattomat 18 maalia.

eFutisliiga jatkuu jälleen alkaneella viikolla tiivistä tahtia. Kaikki tulokset ja aikataulut löytyvät teliaesportsseries.com'in sivustolta.

Lisää uutisia