AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.47 // 23.11.2020

Duarte Tammilehto: ”Olen aina kokenut Hongan jalkapalloilulliseksi kodikseni”

Duarte Tammilehto: ”Olen aina kokenut Hongan jalkapalloilulliseksi kodikseni”

Duarte Tammilehto nähdään Hongan paidassa myös ensi kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

Kaksi edelliskautta FC Hongan kapteenina toiminut Duarte Tammilehto teki espoolaisjoukkueen kanssa jatkosopimuksen ensi kaudesta. Tammilehdolle päätös jatkaa Hongassa oli helppo.

Tammilehto on pitkän linjan honkalainen, sillä ensimmäisen kerran hän edusti seuraa vuonna 2011. Ensivisiitti kesti tuolloin kaksi kautta, jonka jälkeen neljä seuraavaa kautta kuluivat muualla. Vuodesta 2017 lähtien hän on ollut taas pysyvä osa Hongan kokoonpanoa.

– Honka halusi jatkaa ja kun itsekin halusin, ratkaisu oli sikäli helppo. Koen edelleen kehittyväni Hongassa sekä jalkapalloilijana että ihmisenä joka päivä. Olen aina kokenut Hongan jalkapalloilulliseksi kodikseni, jossa on hyvä olla. Joka päivä olen tullut hymy huulilla töihin ja se varmasti jatkuu yhä. Tietysti yksi tekijä on myös mahdollisuus menestyä. Se, että pystymme kilpailemaan Suomen huipulla vuodesta toiseen. Ensi kaudelle ei vielä joukkueen tavoitteita ole lyöty lukkoon, mutta varmasti menestyminen niin Veikkausliigassa kuin Euroopassakin on asia, jota tavoittelemme jälleen. Uskon, että sekä seurana että pelaajiston suhteen meillä on mahdollista olla kotimaassa hyvällä tasolla ja myös haastaa vahvasti europeleissä muiden maiden seuroja, Tammilehto sanoo Hongan sivuilla.

Lisää uutisia