AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.46 // 21.11.2020

​"Kotkalaispelaajat kiinnostavat tietenkin" - KTP kartoittaa mahdollisia paluumuuttajia

​"Kotkalaispelaajat kiinnostavat tietenkin" - KTP kartoittaa mahdollisia paluumuuttajia

Johannes Laaksosella on vankka KTP-tausta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP:n joukkueen rakentaminen kaudelle 2021 on hyvässä vauhdissa ja verkot vesillä hankintojen suhteen.

KTP kertoi lauantaina sopimuksesta Aleksi Tarvosen kanssa ja Tarvonen palaa näin kotkalaisseuraan kahden kauden jälkeen ensimmäisenä uutena hankintana.

– Ei ole koskaan ollut näin helppoja pelaajaneuvotteluja. Tunne taisi olla nyt molemminpuolinen, puheenjohtajan tehtäviä hoitava Jukka Mustonen myhäilee, Kymen Sanomissa.

Myös muita KTP-taustaisia pelaajia maailmalta löytyy. Näistä viime kauden lopun IFK Mariehamnissa pelannut keskikenttäpelaaja Johannes Laaksonen ja RoPS:ssa pelannut hyökkääjä Matias Tamminen kiinnostavat KTP:ta erityisesti.

– Kotkalaispelaajat kiinnostavat tietenkin ja olemme olleen tiuhaan yhteydessä, mutta heidän saamisensa saattaa olla hankalaa, Mustonen arvelee.

KTP:n ovat jättämässä ainakin toisiin Veikkausliigaseuroihin siirtymässä olevat toppari Ruxi ja laituri Tuomas Ollilla sekä FC Levadian riveihin Viron Premium Liigaan siirtyvä Zaka. Myös maaleja Ykkösessä vankkaa tahtia takoneen espanjalaisen Mikan jatko on avoinna, vaikka tarjous KTP:sta on hyökkääjällä pöydällä.

Lähde: Kymen Sanomat
Lisää uutisia