FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.46 // 20.11.2020

​SJK:n kausikortit 2021 myyntiin 30.11. – etuoikeus pääsyyn myös talven otteluihin

​SJK:n kausikortit 2021 myyntiin 30.11. – etuoikeus pääsyyn myös talven otteluihin

Kuva: Juha Tamminen

SJK:n kausikorttimyynti kaudelle 2021 alkaa maanantaina 30.11. kello 9.00 Lippu.fi-kanavissa.

8. tammikuuta 2021 mennessä uusitut kausikorttipaikat säilyvät kaudelle 2021. Tämän jälkeen SJK vapauttaa varaamattomat paikat yleiseen myyntiin. 300 ensimmäistä kausikortin ostanutta/uusinutta voivat noutaa uuden SJK:n huivin SJK Shopista. SJK Shopissa Kausikortin voi maksaa myös kulttuuriseteleillä.

Tulevalla kaudella SJK:n kausikortti oikeuttaa Veikkausliigan kotiotteluiden ohella pääsyn SJK Akatemian Kakkosen kotiotteluihin, SJK:n Suomen Cupin kotiotteluihin sekä talvella 2020-21 Wallsport Areenalla pelattaviin harjoitusotteluihin. Uutuutena SJK on luonut mahdollisuuden hankkia kausikortti myös Itäpäätyyn, johon myytiin kauden 2020 ajan pelkästään irtolippuja.

Kausikortin hankinta tämän vuoden puolella mahdollistaa sisäänpääsyn talven harjoitusotteluihin ja niiden jälkeen alkavaan Suomen Cupiin. Koronatilanteesta johtuen, ja sen aiheuttamasta epävarmuudesta yleisötilaisuuksia kohtaan, Wallsport Areenan talven harjoitusotteluihin pääsee alustavasti vain kauden 2021 kausikortin ostaneet. Kausikorttilaiset ovat etusijalla myös Suomen Cupin otteluissa, joiden osalta linjaukset tehdään myöhemmin kapasiteettien selviämisen jälkeen.

Hallin kapasiteetti on normaalistikin rajattu ja koronatilanteen vuoksi sisätiloissa pelattavat ottelut saatetaan joutua pelaamaan entistäkin rajoitetummalle kapasiteetille.

Lisää uutisia