AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.46 // 20.11.2020

Mehmet Hetemaj jatkaa SJK:ssa

Mehmet Hetemaj jatkaa SJK:ssa

Mehmet Hetemaj aloittaa jo seitsemännen kautensa SJK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n seuraikoni ja kapteeni Mehmet Hetemaj jatkaa SJK:ssa kaudella 2021. Seinäjoelle perheineen kotiutunut puolustava keskikenttäpelaaja aloittaa SJK:ssa jo seitsemännen kautensa.

Kaikkiaan Hetemaj on pelannut SJK-paidassa 165 ottelua, joista 132 Veikkausliigassa. Hetemaj on myös tehnyt SJK:lle urallaan 21 maalia, joista suuri osa on voittomaaleja, kuten mestaruuden vuonna 2015 ratkaissut osuma sekä Suomen cupin voiton ratkaissut rangaistuspotkumaali vuonna 2016.

Viime kauden päätteeksi Hetemaj teki SJK:n voittomaalin RoPS:n vieraana, kun pelattiin jo ottelun lisäaikaa. Kausi 2020 oli Hetemaj'lle maalirikkain koko urallaan, sillä hän oli SJK:n sisäisen maalipörssin jaetulla toisella sijalla neljällä maalillaan. Kaikki maalit syntyivät puskemalla. Hetemaj myös pelasi viittä ottelua lukuun ottamatta kaikissa SJK:n kauden otteluissa.

Lisää uutisia