AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.46 // 20.11.2020

Hetemaj tunteikkaana jatkosopimuksestaan – ”En halua täältä enää koskaan lähteä”

Hetemaj tunteikkaana jatkosopimuksestaan – ”En halua täältä enää koskaan lähteä”

Mehmet Hetemaj teki SJK:n kanssa jatkosopimuksen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kiinnitti tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseensa, kun Mehmet Hetemaj teki jatkosopimuksen ensi kaudesta. SJK:sta on muodostunut Hetemaj'lle tärkeä seura uran varrella.

Tuleva kausi on Hetemaj'll seitsemäs SJK:n paidassa. SJK ja Seinäjoki ovat vieneet ison paikan kapteenin sydämestä.

– Se aika mitä olen täällä ollut, ja mitä olen kokenut täällä, niin se on ollut ihan uskomatonta. Siksi harmittaa, että emme ole tuoneet menestystä niin paljoa, mutta samaan aikaan koen ylpeyttä, että olen pystynyt pelaajana saavuttamaan tällaisen aseman. Olen kiitollinen kaikille ihmisille, että he ovat tykänneet minusta ja voin vakuuttaa, että olen ollut oma itseni koko tämän täällä olo ajan. Se lisää vain omaa ylpeyttäni siitä, että jotain on varmasti tehnyt myös oikein. Ja kuten sanoin, niin tulen muistamaan ikuisesti nämä ajat lämmöllä, mitä meillä on jo ollut. Minulla ei riitä edes kyvyt kertomaan, miten paljon tämä kaupunki ja seura merkitsee minulle, sanoo Hetemaj SJK:n sivuilla.

– Ja niin kuin se on varmasti kaikilla hyvin tiedossa, niin minä en halua täältä enää koskaan lähteä minnekään muualle. Vaikka en ole SJK:n kasvatti ja olen pelannut urallani muuallakin, niin tämä seura on minulle se kaikkein rakkain ja läheisin. Siihen ei ole kahta sanaa. Toivoisin jopa, että olisin tehnyt semmoisen uran, että olisi edustanut vain tätä seuraa urallani, niin se olisi vielä hienompaa. Mutta menneisyyttä en voi muuttaa, Hetemaj jatkaa.

Lisää uutisia