AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.46 // 19.11.2020

Haka-pomo kausarikampanjan etenemisestä: "Aika makea juttu"

Haka-pomo kausarikampanjan etenemisestä: "Aika makea juttu"

Hakan kausikorttikampanja etenee hyvässä aikataulussa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka panostaa vahvasti kausikorttien ennakkomyyntiin nyt kolmatta vuotta putkeen. Vuosi sitten kortteja myytiin yli 2000 ja tämän syksyn tavoitteena on vähintään 1934 korttia seuran perustamisvuoden mukaisesti.

Kausikortin hinnan saa itse päättää välillä 69 euroa – 690 euroa. Kaikki yli 69 euron panostukset per varattu kortti siirretään suoraan kasvattamaan pelaajabudjettia ja käytetään huippupelaajan hankintaan.

Kampanjan alku lupaa hyvää, sillä vajaassa parissa viikossa kortteja on varattu yli 850. Kampanja päättyy tämän hetken ehdoin 13.12.

- Nyt kokeillaan sitä, miten ihmiset kiinnostuisivat siitä, että he voivat olla suoraviivaisesti vaikuttamassa siihen, millaista pelaajabudjettia seuralla on mahdollista rakentaa. Sitä, että kausikorttikannattajien voimin saadaan hankittua yksi huippupelaaja, FC Hakan puheenjohtaja Marko Laaksonen kertoo tämänkertaisen kampanjan taustoista Hacastin tuoreimmassa jaksossa.

Laaksosen mukaan tavoite näyttää ihan mahdolliselta, mikäli kampanja etenee tällä tavalla.

- Se on aika makea juttu, Laaksonen painottaa.

FC Hakan kausikorttikampanjasta ja seuran muusta tämän hetken tilanteesta voi kuunnella lisää Suplan Hacast-podcastista.

Lähde: Hacast
Lisää uutisia