AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.46 // 18.11.2020

Inter-luotsi avainpelaajan jatkosta: "Varma valinta"

Inter-luotsi avainpelaajan jatkosta: "Varma valinta"

Henrik Moisander teki jatkosopimuksen Interin kanssa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter julkaisi keskiviikkona maalivahti Henrik Moisanderin vuoden mittaisen jatkon.

Interin päävalmentajana ensi kaudella jatkavan José Riveiron mukaan Moisander tarjoaa joukkueelle myös muuta kuin puolustusosaamista. Jatkosopimuksen puolesta puhuivatkin Riveiron mukaan monet seikat.

– Henkka on varma valinta. Hänellä on kokemusta ja tietoa suomalaisesta jalkapallosta. Samaan aikaan hän on todella ammattimainen ja järjestelmällinen tarjoten joukkueelle huipputaitoa pelin molemmissa vaiheissa. Hän on edelleen todella kunnianhimoinen, mikä on joukkueelle ehdottomasti hyvin tärkeää, Riveiro kuvailee.

Moisanderin jatkosopimuksen myötä päättyneen kauden pelaajista jo 14 on jatkosopimus myös vähintään ensi kaudesta. Riveiron mukaan joukkueen rakentuminen on melko tyypillisessä vaiheessa tähän aikaan vuodesta.

– Tilanne on hyvä, mutta ei täydellinen. Haluamme selvittää joukkueen kasaamisessa tiettyjä avoimena olevia asioita, mutta pieni epävarmuus tässä vaiheessa kautta on täysin normaalia, espanjalaisvalmentaja muistuttaa.

Lisää uutisia