FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.46 // 17.11.2020

Naatan Skyttä valmiina Maltan kimppuun – ”Takki auki ei voi lähteä”

Naatan Skyttä valmiina Maltan kimppuun – ”Takki auki ei voi lähteä”

Naatan Skyttä on noussut mukaan Pikkuhuuhkajiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Keväällä 18 vuotta täyttänyt Naatan Skyttä pelasi erinomaisen kauden Veikkausliigassa ja nousi Pikkuhuuhkajiin. Hyökkääjän sopimus Ilveksen kanssa jatkuu, mutta kuka tietää mitä vuosi 2021 yhdelle maan kirkkaimmista lupauksista tuo.

Skyttä on pelannut läpi Suomen poikamaajoukkueputken ja debyytti Pikkuhuuhkajissa nähtiin lokakuussa. Himmaillen "Naatti" ei niihinkään karkeloihin osallistunut, vaan viimeisteli heti tyylikkään 3-2-voittomaalin.

- Oli kiva päästä pelaamaan ja saada vielä heti ihan kunnon minuutit. Mikael Soisalo pisti hyvän pallon takaviistoon ja ykkösellä pääsin tekemään. Siitä pelistä jäi erittäin positiiviset fiilikset, Skyttä muistelee Palloliiton verkkosivuilla.

Seuraavassa EM-karsintaottelussa Tanskaa vastaan Skyttä oli avauksessa. Minuutteja tuli 79 kun lohkon ylivoimainen voittaja vei pisteet 2-1-tuloksella. Tänään tiistaina Suomella on vuorossa karsintojen päätös. Vastaan asettuu Malta ja panoksena on lohkon kolmossija. Se on mahdollinen, jos Ukraina häviää toisaalla oman ottelunsa Pohjois-Irlannille. Kisapaikka Juha Malisen suojateilta on karannut.

- Meillä on tarkka kuva siitä, mitä on tulossa. Olemme katsoneet miten Malta pelaa ja mihin voimme iskeä. Takki auki ei voi lähteä. Tämä on niitä pelejä, joissa pitää lähteä pelaamaan vahvasti omaa peliä. Sitä kautta pitää saada tulosta, olemme valmiita.

Malta-Suomi pelataan tänään klo 16 Suomen aikaa ja se näkyy suorana lähetyksenä VeikkausTV:stä.

Lisää uutisia