FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.45 // 14.11.2020

Jonatan Johansson: ”Pettymys on tietysti suuri”

Jonatan Johansson: ”Pettymys on tietysti suuri”

Jonatan Johansson oli ottelun jälkeen allapäin. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS visiitti Veikkausliigassa jäi jälleen kauden mittaiseksi, kun FC KTP voitti liigakarsinnat vierasmaalisäännöllä ja ansaitsi paikan Veikkausliigassa ensi kaudeksi. TPS-leirissä tunnelmat 1-1 päättyneen ottelun jälkeen olivat surulliset.

TPS on vaihtanut sarjatasoa joka kausi siitä lähtien, kun se nousi Veikkausliiga kauden 2017 päätteeksi. Kaudella 2018 tuli lähtö liigakarsintojen kautta KPV:lle. Myös silloin ratkaisu tuli vierasmaalisäännön turvin. Viime syksynä TPS maksoi KPV:lle kaiken takaisin korkojen kera ja upotti kokkolalaiset Seinäjoella 0-3. Lauantaina nuo riemun hetket olivat enää vain haalea muisto.

- Nyt on vaikeaa analysoida sen enempää. Ei tämä tietenkään ole se tapa, millä kukaan pelaaja haluaa uraansa lopettaa. Vielä enemmän minua harmittaa kuitenkin muiden jätkien puolesta. Niiden puolesta, jotka jäävät seuraan edelleen pelaamaan, uransa lauantaina lopettanut TPS-kapteeni Sami Rähmönen vuodatti pelin jälkeen seuran sivujen mukaan.

TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson saapui rauhallisena, mutta tietysti erittäin pettyneenä, tiedotusvälineiden eteen.

- Emme me huonosti pelanneet, mutta meidän olisi pitänyt tehdä se 2-0-maali. Kausi on ollut todella haastava ja pettymys on tietysti suuri. Emme saaneet ihan parasta irti. Tästäkin jatketaan kuitenkin eteenpäin. Mika (Laurikainen) tuli seuran toimintaan takaisin mukaan ja olemme tehneet töitä jo ensi kauden eteen. Uskon, että saamme Ykköseen kilpailukykyisen joukkueen, Johansson katsoi jo tulevaisuuteen.

Lisää uutisia