AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.45 // 13.11.2020

"Jalka nousee vielä, joten miksi en jatkaisi" - ​Kari Arkivuo jatkaa Lahdessa

"Jalka nousee vielä, joten miksi en jatkaisi" - ​Kari Arkivuo jatkaa Lahdessa

Kuhnurikapteeni Kari Arkivuo jatkaa komeaa uraansa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ja kapteeni Kari Arkivuo ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Näin ollen 37-vuotias laitapelaaja nähdään Lahdessa myös ensi kaudella.

Tällä kaudella Arkivuo pelasi 21 Veikkausliigaottelua ja oli liigan syöttöpörssin kolmas.

Arkivuo on itse tyytyväinen kauteensa, vaikka vuosi oli erikoinen. Hänen mukaansa Lahti kykeni hyvänä päivänä voittamaan kenet tahansa. Toisaalta hän löysi myös parannettavaa ensi kaudelle, jotta seura voi yltää vielä korkeammalle.

- Tämä oli vähän erikoinen ja pitkä vuosi koronan takia, mutta oli mukava palata. Seuran tavoite oli kuuden parhaan joukkoon pääseminen ja tavoite täyttyi. Tarvitsemme vielä lisää tasaisuutta. Olen tyytyväinen kauteeni, sillä minulta jäi vain yksi ottelu välistä ja jalka nousee vielä, joten miksi en jatkaisi.

- Pyrimme ensi kaudella piirun verran parempaan, sillä viisi joukkuetta jäi syystä edellemme. Parannamme ja taistelemme ensi vuonna ja suoritamme tasaisemmin, niin voimme taistella europaikoista, Arkivuo kertoo.

Arkivuo palkittiin tällä kaudella muun muassa Vuoden Kuhnuri -palkinnolla. FC Lahdella on koossa ensi kaudeksi 12 pelaajasopimusta.

Lähde: FC Lahden tiedote
Lisää uutisia