AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.45 // 12.11.2020

Juho Pirttijoki jatkaa KuPS:ssa

Juho Pirttijoki jatkaa KuPS:ssa

Juho Pirttijoki nähdään jatkossakin KuPS:n alakerrassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura jatkaa uudistuvan edustusjoukkueensa kokoamista hyvällä tahdilla ensi kaudeksi. Kokoonpanoon kiinnitettiin torstaina tärkeä runkopelaaja, kun KuPS ja puolustaja Juho Pirttijoki allekirjoittivat uuden kaksivuotisen jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2022 loppuun saakka.

Pirttijoki pelasi päättyneellä sarjakaudella 14 Veikkausliigaottelua kuopiolaisjoukkueessa tehden yhden liigamaalin. Voimakasotteinen toppari on viihtynyt Kuopiossa erinomaisesti ja halusi jatkaa omaa pelaajauraansa keltamustassa uuden päävalmentajan Simo Valakarin alaisuudessa.

- Äärimmäisen hyvillä mielillä täällä jatketaan. Kahden ja puolen vuoden aikana olen saanut seurasta hyvän kuvan. Kaikki toiminta on eteenpäinpyrkivää ja todella ammattimaista ja sitä toivon jalkapalloseuralta. Nyt joukkueeseen tulee uusi päävalmentaja, jonka kanssa olen jalkapallosta samoilla linjoilla ja jonka kunnianhimo viehättää tosi paljon, puolustaja toteaa KuPS:n sivuilla.

Vahvasti pelaava Kuopion Palloseura on noussut viime vuosina lujasti mitalikantaan ja Pirttijokikin on päässyt nauttimaan erinomaisesta kilpailullisesta menestyksestä keltapaitojen riveissä. Hän uskoo, että uudistuva KuPS-joukkue tulee olemaan ensi kaudella entistäkin parempi ja vahvempi.

- Uskon, että KuPS:ssa on ensi vuonna paljon samaa kuin tänä vuonna: KuPS on vauhdikas ja aggressiivinen porukka ja ehkä vähän enemmän pelaavampi. Intensiteetti ei katoa mihinkään. Tämä pelikausi oli itselleni isossa kuvassa ihan OK. Alkukaudella pelasin liigapelejä järjestään, sitten tuli loukkaantuminen jonka jälkeen pelasin europelejä. Loppukausi oli vähän rikkinäistä. Kausi oli kaksijakoinen, alkukausi oli OK tekemistä ja siihen olen tyytyväinen. Päättynyt pelikausi on kokonaisuudessaan ehdottomasti plussan puolella, Pirttijoki toteaa.

Lisää uutisia