AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.45 // 12.11.2020

FC Hakan kausikorttikampanja lähtenyt hyvin liikkeelle – ”Alku on jälleen ollut huima”

FC Hakan kausikorttikampanja lähtenyt hyvin liikkeelle – ”Alku on jälleen ollut huima”

Hakan kausikorttikampanja on saanut hyvän alun. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan kausikorttikampanja alkoi viime perjantaina ja seitsemäntenä päivänä meni jo 500 kausikorttivarauksen raja rikki.

FC Haka Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen on iloinen miten Haka-fanit ovat lähteneet liikkeelle.

– Olemme todella iloisia siitä, kuinka kausarikampanja on otettu vastaan. Alku on jälleen ollut huima, Laaksonen toteaa Hakan sivuilla.

Kausikorttikampanja kestää viisi viikkoa, joten tällä varaustahdilla, tarvittava määrä tulee menemään rikki. Varmuuttahan tähän ei luonnollisesti ole, sillä huimasta alusta huolimatta tahdin pitää pysyä lähes samalla tasolla. Puheenjohtaja Laaksonen toivoo kampanjan yltävän tavoitteeseen.

– Toivon, että näytämme jälleen yhdessä Haka-yhteisönä, että kuulumme Veikkausliigan ylempään loppusarjaan myös kausikorttien määrässä.

Uudistetun kausikorttikampanjan ideana on, että minimihinta on 69€, mutta halutessaan siitä voi maksaa kymmenkertaisen hinnan. Tällä hetkellä korkein varaus onkin tehty tuolla maksimihinnalla, eli 690 €.

Kaikki yli 69 € menevät tulot käytetään kokonaisuudessaan huippupelaajahankintaan ja kyseisestä pelaajasta tulee Kausikorttilaisten kummipelaaja. Kaiken kaikkiaan varattujen korttien keskihinta on nyt 86 €, mikä tarkoittaa yli 8000 € lisäystä pelaajabudjettiin.

– Joukkuetta kasataan hyvää vauhtia ja tavoite on ottaa selkeä askel eteenpäin jälleen ensi kaudella. Siinä meillä jokaisella on tärkeä oma osuutemme. Nyt on mahdollisuus antaa joukkueelle iso tuenosoitus jo ennen harjoituskauden alkua. Kaikki mukaan, ja näytämme mallia muulle liigakentälle, Laaksonen rohkaisee.

Lisää uutisia