AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 9.11.2020

"Kauden alku herätti hyvät fiilikset" - eFutisliiga täydessä vauhdissa

"Kauden alku herätti hyvät fiilikset" - eFutisliiga täydessä vauhdissa

Veikkausliigan ja Telian virallinen eFutisliiga käynnistyi erittäin kovan kattauksen kanssa.

Ensimmäisessä studiolähetyksessä oli loistoa, sillä mukana olivat FC Inter, SJK ja FC Haka. SJK ja FC Haka kuuluivat eFutisliigaan lähdettäessä ennakossa kärkipaikoille, mutta FC Inter näytti, ettei se ole heittopussi ja laittoi kovasti vastaan. Santanderin viikon pelaajaksi valittiin sinimustien Kasperi "Dubax" Nevä, joka kertoi viikkokatsaukselle kuulumiset.

- Kauden alku herätti hyvät fiilikset, mutta samalla hieman yllättävät, sillä omasta mielestäni lähdin molempiin peleihin altavastaajana.

Kyseessä olivat Kasperin ensimmäiset LAN-ottelut, mutta otteista sitä ei olisi voinut päätellä, sillä hän voitti molemmat matsinsa, vaikka vastassa oli Suomen parhaita FIFA-pelaajia. Dubax kehui studiota ja kertoi kokemuksen olleen hieno.

- Kyseinen tapahtuma toi paineita, mutta samaan aikaan se loi äärimmäisen hyvää keskittymistä.

Nevän keskittyminen pysyi viimeisille hetkille asti, sillä ensimmäisessä ottelussa hän iski pelin voittomaalin lisäajalla.

Virtuaalisen Veikkausliigan kärkipaikan nappasi haltuunsa Kuopion Palloseuran Joel "Tsouel" Niemelä ja Pyry "Pyrder6" Rajala, kun kolmesta ottelusta keltamustat ottivat kaikista voiton. KuPS teki jokaisessa otteluparissa vähintään viisi maalia eikä päästänyt kertaakaan yli kolmea.

Ensimmäisen viikon suurimman yllätyksen kuitenki loi FC Lahden *erry "Kingfiti" Lagerblom. Hänen joukkuetoverinsa Jeremias "Jerkosz" Kosamo hävisi ensimmäisen osan FC Hongalle 0-4, mutta Kingfiti pelasti tilanteen voittamalla toisen osan murskaavasti 6-1 ja pisteet suuntasivat Lahteen.

Kaikki tulokset löytyvät Teliaesportsseries-sivustolta.

eFutisliiga jatkuu tiistaina 10.11. ja seuraavat studio-ottelut pelataan keskiviikkona 11.11. Voit seurata otteluita MTV-palvelussa, C Moressa tai Telia TV:ssä.

Lisää uutisia