AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.44 // 6.11.2020

​Ledesma SJK-kannattajien vuoden valinta – Kloppien Kannu argentiinalaiselle

​Ledesma SJK-kannattajien vuoden valinta – Kloppien Kannu argentiinalaiselle

Emmanuel Ledesma on Kloppien valinta vuoden parhaaksi. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n kannattajaryhmä Klopit Seinäjoki valitsee vuosittain SJK:n kauden pelaajan äänestämällä. Äänestys tapahtuu Kloppien omassa Facebook-ryhmässä.

Vuodesta 2008 lähtien jaetun Kloppien Kannu -kiertopalkinnon saa kaudella 2020 argentiinalainen Emmanuel Ledesma, joka oli samalla myös seuran paras maalintekijä. Ledesma tuli kesken kauden 2020 SJK:n riveihin, mutta valloitti nopeasti taidoillaan ja valoisalla persoonallaan kannattajat puolelleen.

Ledesman lisäksi ääniä annettiin äänimääräjärjestyksessä seuraaville pelaajille: Mehmet Hetemaj, Matias Vainionpää, Ville Tikkanen, Jesse Öst, Tero Mäntylä, Serge Atakayi, Joonas Lepistö, Nikko Boxall, Niko Markkula, Walter Viitala, Matej Hradecky, Denys Oliinyk ja Jeremiah Streng.

Koronan vuoksi SJK ei tänä vuonna järjestä perinteistä kauden päätöstapahtumaa, mutta tarkoitus on juhlia myöhemmin seuraavan kauden avausta kannattajien ja koko seuraväen voimin, jos koronatilanne on jo siihen mennessä helpottanut.

Samasta syystä Kloppien Kannua ei päästä luovuttamaan kauden päätösjuhlassa, vaan se lahjoitettiin jo heti kauden jälkeen torstaina.

Lisää uutisia