AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 5.11.2020

"Peli on ollut nousujohteista koko ajan" - TPS katsoo nyt kohti liigakarsintaa

"Peli on ollut nousujohteista koko ajan" - TPS katsoo nyt kohti liigakarsintaa

TPS otti komean voiton KuPS:sta. (Kuva: Tiina Pirilä / TPS)

TPS päätti Veikkausliigakauden 2020 todella tyylikkäästi kaatamalla viime mestarijoukkueen, KuPS:n, Kupittaalla lukemin 3-2.

TPS teki kahdella viimeisellä Veikkausliigakierroksella kaiken voitavansa, kaatamalla kaksi mitaleille povattua joukkuetta, mutta se ajautui silti lopulta liigakarsintoihin.

TPS pelaa liigakarsintoja nyt kolmatta vuotta peräkkäin, mutta myös vaihtelua on tiedossa. Vastustaja ei sentään ole kolmatta vuotta peräkkäin KPV, vaan tänä vuonna se on joko AC Oulu, KTP tai FF Jaro. Liigakarsintojen pelipäivät eivät ole vielä selvillä.

TPS - KuPS -ottelun jälkeen kentällä oli kuitenkin kaksi pettynyttä joukkuetta. TPS ei pystynyt välttämään liigakarsintoja upeasta päänahasta huolimatta ja KuPS:n mitali himmeni tappion myötä hopeasta pronssiksi. TPS ei saanut toivomiaan apuja Hakalta, joka hävisi kotonaan IFK Mariehamnille 0-1.

- Kaikki voitava me viime kierroksilla tehtiin ja pelattiin erittäin hyvin viime kauden mestaria vastaan. Se oli tasapainoinen esitys, meille osui vain yksi vaikeampi jakso avausjakson lopulle. Tehtiin mestaria vastaan kolme ja oltaisiin voitu tehdä enemmänkin, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson muistutti.

- Meidän peli on ollut nousujohteista koko ajan, vaikka muutama turha tappiokin on tullut. Nyt jatketaan harjoittelua ja toivotaan, että edes pelipäivät selviäisivät mahdollisimman nopeasti. Kokonaissaldoksi tuli 17 liigaottelusta 21 pistettä, mutta se ei nyt ihan riittänyt suoraan säilymiseen, Johansson vielä totesi, ja totta kai pettyneenä.

Lisää uutisia