AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.44 // 4.11.2020

Zenelille jäi kaksijakoiset tunnelmat kaudesta – ”Tunteiden vuoristorataa”

Zenelille jäi kaksijakoiset tunnelmat kaudesta – ”Tunteiden vuoristorataa”

Ilir Zeneli katsoo luottavaisena tulevaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti varmisti kuudennen sijan voitettuaan keskiviikkona HIFK:n 2-1. FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli oli pääosin tyytyväinen kauden antiin, mutta nälkää jäi myös ensi vuoteen.

Zeneli oli tyytyväinen Lahden sijoituksesta kuuden parhaan joukossa ja kolmesta pisteestä. Hän kuitenkin löysi viimeisestä ottelusta ja koko kaudesta paljon parannettavaa. Zeneli kiitti kaikkia lahtelaisia pitkästä ja raskaasta kaudesta.

- Saavutimme seuran asettaman tavoitteen. Olen silti vähän pettynyt, sillä olisimme pystyneet parempaankin. Tämä oli opettavainen kausi, välillä myös henkisesti raskas. Meillä on ollut tunteiden vuoristorataa ja rohkeutta pelata, välillä vähän liikaakin. Keli oli mikä oli ja kannattajamme olivat silti aitojen takana tukemassa meitä. Se antoi tänään lisää virtaa ja iso kiitos siitä heille. Tänään emme suoriutuneet omalla tasollamme. Pelirohkeutemme ja uskalluksen pitäisi olla vielä parempaa. Meillä oli paljon pallonmenetyksiä ja harhasyöttöjä. Tärkeintä oli kuitenkin kolme pistettä. Nyt pari viikkoa latailen akkuja ja ensi kaudella tulemme vahvempina. Kiitos kaikille lahtelaisille tästä kaudesta, Zeneli kertasi lahtelaisten sivuilla.

Lisää uutisia