AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 4.11.2020

"Tällaista jalkapallo joskus on" - Erlandsenin jäähyväiset päättyivät tappioon

"Tällaista jalkapallo joskus on" - Erlandsenin jäähyväiset päättyivät tappioon

Arne Erlandsen luotsasi KuPS:n lopulta pronssille. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n kausi päättyi karvaaseen 2-3-tappioon TPS:n vieraana ja tuloksen myötä FC Inter kiilasi maalierolla kuopiolaisten edelle.

Veritas stadionilla vietettiin tunteikkaita hetkiä myös ottelun päättymisen jälkeen. Päävalmentaja Arne Erlandsen johti joukkueen peliä nyt viimeistä kertaa. Hyökkääjä Ats Purje hyvästeli keltamustat värit 70 minuutin pelaamisen jälkeen ja keskikenttäpelaaja Ville Saxman jätti jäähyväiset jalkapallokentille 90 peliminuutin ja kauden toisen liigamaalinsa jälkeen.

Erlandsen pettyi tiukan taisteluottelun dramaattisiin loppukäänteisiin.

- Meillä on ollut hyvä kontrolli pelaamiseen viimeisissä peleissämme, mutta puolustaminen ei ole ollut tarpeeksi hyvää. Puolustaminen ei ole ollut viidessä viime ottelussa riittävän hyvää.

- Kaksi viime otteluamme, Haka ja tämä, olivat luonteeltaan samanlaisia: meillä oli hyvä kontrolli, silti hävisimme, Erlandsen totesi.

Erlandsenia jäi kaivelemaan loppukausi, kun KuPS:n ote kirposi ainakin tuloksellisesti.

- Jos haluaa saavuttaa tuloksia, ei voi puolustaa näin. Viidessä viime ottelussa me olemme päästäneet 12 maalia ja se on liikaa. Harmi ettemme voittaneet tänään. Meillä on ollut hyvä kausi ja pisteitä pitäisi olla enemmän, mutta tällaista jalkapallo joskus on, päävalmentaja sanoi.

Lisää uutisia