AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.44 // 3.11.2020

Tånnander jatkaa HJK:n riveissä - optio käytetty

Tånnander jatkaa HJK:n riveissä - optio käytetty

Jakob Tånnander on pelannut loppukauden Hakassa. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK on päättänyt käyttää maalivahti Jakob Tånnanderin sopimuksessa olleen option, joka kattaa kauden 2021.

Jakob Tånnander tuli HJK:n miehistöön tammikuussa 2020 ja pelasi alkukauden Suomen Cupin otteluissa HJK:n maalilla. Elokuusta lähtien hän on pelannut lainalla FC Hakassa ja esittänyt siellä hyviä otteita Veikkausliigan otteluissa.

– Jakob on ulottuva ja hyvin peliä ohjaava maalivahti. Hän on osoittanut nuoresta iästään huolimatta hyviä ja ennakkoluulottomia otteita lainapestissään FC Hakan riveissä ja saanut tärkeitä Veikkausliigaminuutteja alle.

- Tämä kaikki on valmistanut häntä tulevaa kautta silmällä pitäen, joten oli looginen askel käyttää sopimuksessa oleva optio yhteistyön jatkamiselle, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Jakob Tånnander on Malmö FF:n kasvatti. Hän on pelannut Malmön akatemiajoukkueissa sekä lainalla Lunds BK:ssa Ruotsin kolmannella sarjatasolla. Hän on myös kuulunut Ruotsin nuorisomaajoukkueiden pelaajarinkiin.

– Olen todella iloinen, kun voin jäädä Klubiin vielä yhdeksi vuodeksi. Tämä syksy Hakassa on ollut hyvä kehitykseni kannalta. Olen saanut arvokasta kokemusta, mikä on valmistaa minua ensi kauteen HJK:ssa. Saimme Hakassa myös hyviä tuloksia, esimerkiksi voitto KuPSista, mitä pelaajina aina totta kai tavoittelemme, iloistee Tånnander.

– Mutta nyt odotan innolla paluuta Klubin hienoon työympäristöön tavoittelemaan lisää voittoja

Lisää uutisia