AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.43 // 31.10.2020

Hakan Kyöstilä ei tuuletellut sarjapaikan varmistumista – ”Tavoitteemme olivat korkeammalla”

Hakan Kyöstilä ei tuuletellut sarjapaikan varmistumista – ”Tavoitteemme olivat korkeammalla”

Jami Kyöstilä osasi odottaa kauden päättyvän runkosarjaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliiga tiedotti torstaina, että kausi päättyy runkosarjaan eikä jatkosarjoja tulla pelaamaan. Samalla se tarkoitti sitä, että FC Haka pelaa Veikkausliigassa myös ensi kaudella. Hakan puolustaja Jami Kyöstilä oli tyytyväinen tehtyyn päätökseen.

Kiihtyvä koronatilanne sekä heikkenevät olosuhteet ajoivat siihen ratkaisuun, että Veikkausliigan kausi päättyy runkosarjaan.

- Se oli ihan odotettu päätös. Oli aika pitkään epätietoisuutta miten kausi jatkuu, mutta olen tyytyväinen päätökseen. Tietenkin kaikki haluaisivat pelata, mutten usko että kautta olisi pystytty viemään loppuun.

Kauden päättyminen runkosarjaan merkitsi sitä, että Haka säilyttää sarjapaikassa ja pelaa Veikkausliigassa myös ensi kaudella. Haka on tällä hetkellä yhdeksäntenä ja eroa karsijan paikalla olevaan TPS:aan on seitsemän pistettä, kun turkulaisilla on kaksi ottelua pelaamatta. Sarjapaikan varmistuminen ei kuitenkaan aiheuttanut suurempia juhlia Hakan leirissä.

- Treenien jälkeen "Teme" onnitteli, että vähimmäistavoite toteutui. Emme kuitenkaan juhlineet sarjapaikan säilyttämistä, sillä tavoitteemme olivat korkeammalla.

Lisää uutisia