FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.43 // 27.10.2020

HJK:n kumppanuusvalintoja ohjaa ympäristövastuullinen arvomaailma

HJK:n kumppanuusvalintoja ohjaa ympäristövastuullinen arvomaailma

Kuva: Juha Tamminen

HJK ja Pohjoismaiden vanhin panimo, 1819 perustettu Sinebrychoff ovat vuodesta 2015 alkaen kehittäneet ottelutapahtumista sosiaalisempia satsaamalla anniskelutilojen viihtyvyyteen erilaisten promootioiden ja tapahtumien avulla.

HJK:n kumppanuusvalintoja ohjaa ympäristövastuullinen arvomaailma, ja Sinebrychoff on osana Carlsberg-konsernia sitoutunut emoyhtiönsä kestävän kehityksen strategiaan. Sen tavoitteena on vähentää hiilijalanjälkeä, vedenkäyttöä, vastuutonta juomista ja työtapaturmia.

Sinebrychoff on pyrkinyt pienentämään hiilijalanjälkeään tuotannossaan. Kun muutoksia tehdään suurten volyymien tuotteissa, pienilläkin innovaatioilla on suuri merkitys.

HJK:n strategia yhteistyökumppaneidensa valinnoissa näkyy myös yritysten tuotteiden ja palvelujen nivoutumisessa Bolt Arenan tapahtumissa, joissa Sinebrychoffin juomia voi nauttia Kotkamillsin valmistamista ympäristöystävällisistä kertakäyttömukeista. Ne päätyvät Remeon jätteidenhuoltojärjestelmän kautta uudelleenkiertoon.

Lue aiheesta lisää HJK:n verkkosivuilta alla olevan linkin kautta.

vko.48 // 2.12.2020
Lisää uutisia