FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.42 // 25.10.2020

TPS sai lisävoimaa nuorten lahjakkuuksien valmentamiseen

TPS sai lisävoimaa nuorten lahjakkuuksien valmentamiseen

Kuva: Juha Tamminen

Turun Palloseuran uudeksi talenttivalmentajaksi on valittu FC Jazzin valmennuspäällikkö Miro Varhelahti.

Hän aloittaa uudessa tehtävässään joulukuun alussa. 31-vuotias Varhelahti on valmentanut FC Jazzissa vuodesta 2014 lähtien, joista neljä viimeisintä vuotta päätoimisena valmentajana talenttivalmentajan ja valmennuspäällikön rooleissa. Tällä kaudella hänen vastuullaan on lisäksi ollut kesken kauden tehdyn valmentajavaihdoksen jälkeen Kakkosessa pelaavan miesten edustusjoukkueen päävalmentajan tehtävä.

- Olen erittäin tyytyväinen juniorivalmentajiimme, joihin Miro on loistava lisä. Haimme kehityshaluista nuorten pelaajien kehittämisen eteen sitoutunutta valmentajaa, mitä Varhelahti edustaa. Talenttivalmentaja keskittyy 15-19-vuotiaiden poikien yksilöllisen kehityssuunnitelman tekoon ja harjoittelun laadun parantamiseen. Hän tekee vahvasti yhteistyötä valmennuspäällikön, edustusjoukkueen valmentajien, juniorivalmentajien (P15-P20) sekä fyysisten valmentajien kanssa, valmennuspäällikkö Mikko Hyyrynen kertoo TPS Juniorijalkapallon verkkosivuilla.

- Miro ei siis vastaa yksittäisen joukkueen vastuuvalmennuksesta, mutta päätoimintaympäristönä tulee olemaan TPS U23 joukkue sekä Akatemian aamuharjoitukset. Nuoria talentteja on myös edustusjoukkueessa sekä kasvamassa P17 ja P15 joukkueissa, joiden tukena hän toimii. Uskon, että toimintamme tulee näin kehittymään edelleen ja voimme entistä paremmin jatkossa auttaa nuoria pelaajia kohti unelmiaan, Hyyrynen huomauttaa.

vko.48 // 2.12.2020
Lisää uutisia