AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.42 // 24.10.2020

Inter-kaksikko mielissään sopimuksista

Inter-kaksikko mielissään sopimuksista

Aleksi Paananen kantaa Inter-paitaa myös jatkossa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter kertoi perjantaina tehneensä jatkosopimukset viime vuonna seuraan siirtyneiden Juuso Hämäläisen ja Aleksi Paanasen kanssa.

Jo 11-vuotiaana Inter-paitaa ensimmäisen kerran kantanut Juuso Hämäläinen ohitti vastikään 200 pelatun liigaottelun rajapyykin. Viime vuodeksi Turkuun ja Interiin RoPS:sta palannut Hämäläinen on ollut kahden kauden aikana aina kunnossa ollessaan avauskokoonpanon vakiokasvoja. Raisiosta kotoisin olevalle 26-vuotiaalle jatko Interissä oli mieluisa vaihtoehto.

– Mukava jatkaa tässä huikeassa seurassa. Uskon tähän projektiin vahvasti ja toivottavasti ensi kausi on omaltakin osalta vähän ehjempi, Hämäläinen toteaa Interin verkkosivuilla

– Ja eihän Hoskosta voinut jättää tänne yksin, kun me ollaan eletty vähän niin kuin symbioosissa, Hämäläinen vitsailee topparilinjassa myös jatkavalle Arttu Hoskoselle.

Siilinjärvellä syntynyt Paananen on Hämäläistä uudempi tulokas Interissä. Edellisten seurojensa KuPS:n ja FC Lahden riveissä avauskokoonpanon vakionimi liki koko uransa ollut keskikenttäpelaaja on vakiinnuttanut paikkansa myös Interissä. Tällä kaudella 27-vuotiaalta on jäänyt väliin vain yksi liigaottelu ja sekin pelikiellon takia. Kaikkiaan jo 268 Veikkausliigan ottelua pelannut keskikenttäpelaaja kertoo viihtyneensä Interissä hyvin.

– Helppo ja mukava jatkaa ammattimaisessa ja kunnianhimoisessa seurassa sekä laadukkaassa valmennuksessa, Paananen puolestaan tiivistää.

Lisää uutisia