AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.42 // 23.10.2020

FC Interille kaksi merkittävää jatkosopimusta

FC Interille kaksi merkittävää jatkosopimusta

Juuso Hämäläinen jatkaa Turussa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter on solminut jatkosopimukset viime vuonna seuraan siirtyneiden Juuso Hämäläisen ja Aleksi Paanasen kanssa. Toppari Hämäläisen uusi sopimus kattaa kauden 2021 ja keskikentällä pelaavan Paanasen myös kauden 2022.

Hämäläinen ja Paananen ovat Interin kauden 2021 joukkueen 12. ja 13. sopimuspelaaja. Joukkueen päävalmentaja José Riveiron mukaan runkopelaajien jatko joukkueessa on tärkeää varsinkin jatkuvuuden kannalta.

– Olen todella tyytyväinen saadessani jatkaa heidän kanssaan. He ovat varmoja valintoja ja tärkeitä Inter-projektin vakauden takaamisessa. He ovat tärkeä osa joukkueidentiteettiämme, joten molempien jatko on hyvä alku, Riveiro kommentoi Hämäläisen ja Paanasen jatkosopimuksia Interin verkkosivuilla.

Samalla Inter on solminut kaudet 2021-2023 kattavat sopimukset Jan Heinosen ja Roope Kantolan kanssa. Kuluvana vuonna edustusjoukkueen mukana olleiden 18-vuotiaiden pelaajien osalta edessä on Riveiron mukaan tärkeät hetket.

– Jan ja Roope ovat tehneet lujasti töitä ja ottaneet edistysaskeleita vähän kerrallaan muotoutuessaan pelaajina. Nyt he ovat urillaan tärkeässä vaiheessa ja haluamme jatkaa heidän kanssaan vaihe kerrallaan saadaksemme heistä vuorostaan luottopelaajia lähitulevaisuudessa, päävalmentaja perustelee.

Lisää uutisia