FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.42 // 22.10.2020

Wiss iloinen Ilveksen esityksestä – ”Joukkue oli sitoutunut”

Wiss iloinen Ilveksen esityksestä – ”Joukkue oli sitoutunut”

Jarkko Wiss kiitteli joukkueensa esitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves haki Seinäjoelta 3-1 (3-1)-voiton. Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss oli tyytyväinen tapaan, jolla keltavihreät ottivat pelin heti komentoonsa.

Ilves nousi jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana kahden maalin johtoon ja 35. minuuttia oli pelattu, kun Ilves johti jo kolmella maalilla. Salama-alku riittikin siivittämään Ilveksen voittoon.

– Kokonaisuudessaan joukkue oli sitoutunut ja peli-ilme oli hyvä. Pallollinen pelaaminen toimi ja päästiin etenemään keskikentän läpi syöttelemällä. Avausjaksolla pidettiin hyvää vauhtia, Wiss kertaa Ilveksen sivuilla.

– Kaveri teki sitten muutoksia ja pääsi mukaan peliin. Mekin oltaisiin voitu toisella jaksolla tehdä vielä yksi maali, niin olisi ollut nopeammin peli selvä. Lopussa oli paljon ykkös- ja kakkospallojen puolustamista.

Laidoilla ja maalinedustalla tehtiin tarvittavat onnistuneet ratkaisut silloin, kun peli oli vedenjakajalla.

– Saimme tänään aiempaa enemmän vasemmalta puolelta palloa boksiin. Pelaajien jalkaisuudet siinä tietysti vaikuttavat ja niihin on keskitytty. Puolustaessakin on joskus parempi olla jo valmiiksi ylempänä matkalla eteenpäin.

– Toki sekaan mahtui pari helppoa virhettä, mutta onneksi Hila (Hilander) otti kriittisellä hetkellä pilkun kiinni. Nuoremmatkin saivat hyviä ja tärkeitä onnistumisia, Wiss muistuttaa.

Lisää uutisia